domingo, 25 de noviembre de 2007

Meme de la Miiiiiiii

Renovo, i renovo perquè m'ho ha dit la Gemmiiiiiiiii, la meua Miiiiiiii guapissima que sino doncs que no ho faria, perquè he perdut la costum de renovar i d'escriure coses i d'explicar-ne d'altres perquè ara doncs que ja no em fa gràcia renovar ni escriure ni contar cosetes de les nostres, del Davidet ni meves, encara que la setmana que ve sigui el meu aniversari i em faci gran! Que en tinc moltes ganes de que sigui el meu aniversari i fer una festa grossa! I que em facin un pastelet per sorpresa com sempre em fan les compis de pis! I que també em facin emprenyar amb alguna broma! I que ens anem de festa! I que vingui el Davidet a Barna! I que la Miii surtigue amb mi de marxa! I que quedem amb el Dagio! I que em feliciti molta gent! I de que me n'estimi molta d'altra! I quedar tots junts per Barcelona! I fer moltes bogeries! I d'estar molt contenta!

En fi, totes aquestes coses, ja no les vull explicar, però tot i això, que després de comentar-ho doncs que me n'han entrat ganes! jajaja! Sóc del que no hi ha, contradictòria i esbojarrada com jo soleta!

Bé, i per no escriure molt més vaig a fer el meme de la miiii que sinó em renyarà i no pot ser, ja que ben aviat m'ha d'estirar les orelles :D

1-. Quant de temps portes com a blocaire?
Doncs des de l'agost del 2005, aixis que tela! Potser que una miqueta més que la mi? no pot ser!

2-. Com vas saber l'existència dels blocs?
Buscant la cançó de Caic del Gerard Quintana al Google vaig fer cap a un bloc que vaig estar temps llegint-lo en silenci, i ara no m'enrecordo del nom però sé que era blocat.

3-. Digues 5 blocs que segueixis diàriament.
Cap ni un. Cap ni un. Cap ni un. Estic totalment desenganxada dels blocs. Totalment. Creia que no passaria mai, però si! Tot i aixi sempre passo pels meus enllaços alguna que altra volta per saber que fan, em fa gràcia :)

4-. Ets lector anònim d'algun bloc?
He dit que no en segueixo cap? xD

5-. Alguns autors que et generen especial simpatia.
Doncs el meu Davidet perquè és meu i té un bloc. La Gemmi perquè me l'estimo molt i fa temps que no ens veiem i el Dagio perquè està com un llum i tb fa temps que no el veig!

6-. Amb quins 5 blocaires aniries de marxa?
He dit que ja no segueixo els blocs? Quin pecat!

7-. Amb quins 3 blocaires passaries una nit de bogeria sexual.
Amb el Davidet i amb el Davidet i amb el Davidet. Si val, no? També és blocaire! xD

8-. T'has enamorat mai d'un blocaire?
Si, el Davidet. Em faig monòtona?

9-. Estàs satisfet amb el teu bloc?
Si! M'encanta!

10-. Escull entre 3 i 5 blocaires que et facis aquest meme.
Passo xD


I ara fins la pròxima que no sé si serà molt aviat o passat molt de temps!