martes, 16 de diciembre de 2008

Va de serps

Si, avui he somiat amb una petita serp, petitona petitona i primeta, amb dos caps, i no un al costat de l'altre, no no! Seria com un cap-i-cap (com cap-i-cua) però tenia un cap més gros i l'altre era petit (del tamany de la serp).

Jo agafava la serp, d'un pot on estava presa i pensava "per què l'agafo si em picarà?" però em deien "no no agafa-la que no passa res!" i jo l'agafo i, efectivament, la serp em pica. Em mossega el coll com un vampir amb el seu cap més gros i no em solta. I al final, no-se-ben-bé-per-què, embolicant-i-desembolicant la serp perquè em soltés, el cap-petit ataca al cap-gran on el que seria el seu coll i entre els dos (o "els tres" com ho volgueu dir) ens fem un nus, que jo amb un gavinet acabo tallant el cap gros de la serp i és llavors quan per fi em solta.

Feia molt que no somiava amb serps. I això m'ha fet despertar la meva curiositat onírica que-a-cops-surt-i-a-cops-s'amaga (igual que el vici d'escriure amb guionets) i ara m'estic llegint la meva petita enciclopedia de somnis, que nose perquè, tinc la sensació que em servirà de molta ajuda.

lunes, 15 de diciembre de 2008

Que trist que és no poder apreciar un conte, una història o un objecte.

Jo a vegades em sento així, quan desprevingudament se m'apareixen.

viernes, 12 de diciembre de 2008

M'he tornat punki?

Potser si, una mica xDD

No, però és que m'agrada aquesta imatge! I ja estava cansada de la capçalera antiga i desapareguda.

On haurà anat?

martes, 9 de diciembre de 2008

Off with their Heads

Escolto les noves cançons dels Kaiser Chief, una per i una i recordo...

Aquella "groupie" del summercase què li feia mal el peu per culpa d'un anglesot que la va xafar tot emocionat pel concert i que el va acabar veient des de la distància, ben acompanyada i apalancada.

Aquella nena amb coletes i tirants blancs i xupa de cuero que portava ben orgullosa la camiseta dels Kaiser per anar a tota mena de concerts de Bcn amb el seu super-xicot-ros-d'ulls-ben-blaus-i-super-entremeliadet-i-liante-perfecte-per-tota-mena-de-concerts.

Aquell super concert al espacio movistar d'on va treure la camiseta roja perfecta per dur tirants blancs on va descubrir que era una "Chieffete" de primera i que aquella mateixa nit, va fer honor a la camiseta, amb la púa de la guitarra del grup inclosa.

Aquell dia que va descobrir que al cotxet blau sonava super bé el nou disc dels KC i que li agradaven més totes les cançons a la ràdio del cotxe que a la seva pròpia casa.

Aquella temporada que només volia sentir "Heat Dies Down".

Aquella recomanació que va fer del grup i que ningú li va fer cas.

Aquell curiós grup que va sentir per primera vegada a la residència i li va picar la curiositat.

Aquell primer dia que va xafar sola Barcelona.

sábado, 6 de diciembre de 2008

Colours & More Colours

Es pot creure amb la casualitat dels somnis compartits?

Ahir vaig anar a veure els meus Pinker Tones, quan la nit abans vaig somiar que el Mr Furia em donava les ulleres.

Ahir però em va donar una cançó bestial i boníssimam després, clar, del meu sonido totaaaal!

La gràcia de totes les casualitats, és que es del grupt Riot in Belgium, riot com jo!


Seguirem maquillant-nos.

jueves, 4 de diciembre de 2008

Maquillant

Estic fent un curs de caracterització de sentiments. L'altre dia ens van ensenyar a maquillar-los de festa, ara que ve nadal.

Els dorats, grisos i brillants són els més adequats per vestir-los de gala una nit especial. Els roses, marrons i tons clars però mostren més naturalitat i dicimulen els petits punts negres o pensaments impurs.

De totes maneres, cada u maquilla al seu gust i semblança.

Jo he perdut la meva capçalera, des de quant? No me n'he adonat!

miércoles, 3 de diciembre de 2008

Capaz o incapaz?

Remenant apunts he trobat molts documents de blocs de notes. Quatre paraules sense sentit que es deixen mal escrites, per trobar-les un dia i esborrar-les, però que al cap del temps descobreixes o desxifres el que volies dir, t'entens. O no.

Volia escriure fingint sent l'Amelie, o la Clementine, o la Lucia o la Sophie. Però que fàcil seria postejar amb l'argument d'una peli ja inventada. Encara que sigui la meva font d'inspiració.

Un dia retallaré totes les escenes i protagonistes, les eganxaré amb cel·lo, hi posaré una mica de múscia i faré un collage! Si si!

Capaz!