domingo, 6 de mayo de 2007

Un post de molt de riure!

"La felicitat d'uns és la tristesa dels altres..."Que sembla un proverbio chino, sí; o una frase sentència, també, però no no, que és una frase del meu Davidet, d'aquelles que aprens i la sents i són de les teves. Que ho dic com a bona plagiadora que sóc, com la Gemmi, que tb n'és de molt bona plagiadora, que les dos anomenem els "autors" de frases, blocs o posts que fem, oi? Bé, que de posts inessasaris sempre n'hi han, ai k dic inessasaris! Vull dir innecessaris! Com patino no?
Doncs segur segur segur que és degut a la meva felicitat! Encara que no una felicitat qualsevol no, és una felicitat-cabroneria, excusada d'alguna manera si més no. Però no ens enganyem, jo sóc dolenta de naturalesa. Tan tan dolenta que ahir, al mig d'un restaurant, després de saber la notícia quasi m'atraganto, i dsprés vaig plorar molt molt de felicitat mentre reia i reia com els dolents de les pelicules i deia "excelente" amb els dits entre llaçats com el senyor Burns.
Resulta que jo miro de quan en quan una teleserie sudaca que fan que és diu esperant l'amor etern, que és molt trista, ja ho diu el nom xD, però enganxa clar! Com totes les teleseries absurdes que no s'acaben mai i no passa mai res de bo. Però clar, ara fa molt de temps que no la seguia, de l'estiu potser, i estava desenganxada amb el cuquet de saber si encara la farien i si! Ahir un amic meu me'n va explicar un troç, i vaig riure tan! Tan tan! Resulta que la protagonista esta trista pq tots els amors es piren i ella els persegueix per a que tornin però clar, no pot ser, ells fan la seva vida (o refan) i ella els ajuda a trobar l'amor que ells buscaven en ella i era impossible de trobar, lu bo és que ella no sap que ajuda a les seves exparelles a trobar la parella bona, ella es pensa que es casarà amb elles i això és el que fa més gràcia de tot, és queda sense boda però amb persecussió assegurada. I sempre passa el mateix, sí, però em va fer molta molta gràcia perquè ara feia temps que no i clar, sempre et pilla de sorpresa, encara que és veu d'una hora com serà el final de la sèrie, tots donant-li les gràcies per fer de celestina i ella plorant.

I predict a riot

16 comentarios:

DaKid_A dijo...

Buaaa... ja se quina és la novela aquesta! xD

Em tocava aguantar-la per força i no la soportava. Sempre marejant la perdiu... Osti tu, quina cosa més insufrible! Aixo si, quan la veiem junts a l'estiu ens feiem un bon tip de riure, eh? De quan en quan tenia tocs d'humor... xD

Anónimo dijo...

No l'he vista mai :( però si fa riure doncs ja està bé, que és molt sa.

Anónimo dijo...

jo que creia que ningumirava aquestes series,ens colonitzan tambe per la tv!!!

Jo Mateixa dijo...

I la novel.la es....per que ara m'he quedat amb les ganes de veure-la :-S

Jo venia per dir-t'he que treguessis la foto del morreio, que cada cop que entro i la veig em venen ganes de pillar el meu maromo i fotre-li una arrambada, jejejejejeje.

Petons guapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa XXDD

Adagio dijo...

sembla una novela dura xD i plena de sang xD no? jaja

Jo Mateixa dijo...

Ostia tu, si hi ha sang no eh, que jo sóc molt fastigosa per aquestes coses!!!!!...ahhhhh, deies per plorar sang??? XXDD

Eva dijo...

jajaja si que rebenti l'explorer i bill gates, jejeje així que tu ets la famosa yrun? la Gemma i el dagio m'han parlat de tu :P i bé eh... jejeje jo sóc la germanissima de la gemma

Anónimo dijo...

Doncs jo no sé quina serie és, però dona, tampoc és qüestió de riures del patiment dels altres! Menys mal que només és una serie jeje.

yrun dijo...

Prime de tot us he d dir k mu e passat bomba llegin els comentaris de tothom xDDD

Dakid_a: carinyo meu, sobren les paraules! xDDD
Menos mal dels tocs d'humor sisisisi!

Pd40: Menus mal k no l'ha vist mai!! Només et dic aixos!

ddriver: siii! Ens colonitzen la tv!! fora els putus culebrons sudakes!!

MAtti: si ja he dit el nom, és diu esperant l'amor etern, sona a gavilanes i coses d'akestes... no te la recomano! xD

Adagio: es de molta psan i es genial. Ja ho saps, s'ha de ser n**** xa ket passin akestes coses! xDDDD

MAtti: si molt de rrrrrrrrrrrrrrrr

Eva: Germanissima de la Gemmi! Menus mal k algu parla bé de mi! xD Saps k ta germana esta desapareguda? Bueno segu k u saps de primera ma! xD Jo k li volia parlar de noveles sudakes... A tu t'agraden? xD

Teleko: Siiiii! Menys mal k és una novela! Kesta molt mal fet riures de les desgracies dels demés! jajajaja!

Candela dijo...

L'alegria que no falti!!!

Alepsi dijo...

Tia, deixa les drogues ja!!!!! xDDDDDDDDDDDD

Però com se t'acut veure aquests bodrios???? xDDDDDDDDDD

Anónimo dijo...

fora tot el que fagi olor a ....

David dijo...

apa! ja l'he llegit... que cabrona ets! xD (amb carinyu eh?)

Anónimo dijo...

juas juas xDD
Jo ja sé quina novela és... la yrun me'n va fer 5 centims ahir xDD

Borraaaaaaaaaatxaaaaaaaaaaa!!!! ^.^

Anónimo dijo...

jajajaja lo bo0 és que jo rebo la telenovela via sms quan no tinc internet i ploro sang igualment xD Dolentaaaaaa xD

Laia dijo...

K T'HAS FUMAT XERMANETA???????
m'ausento una temporada per un curru nou i lo primer que llegeixo de tu es que sembla que t'hagis emporrat!!
jajajajajajaja
quina serie mes rara... encara que jo em vaig enganxar a un culebron que es deia la mujer en el espejo... aixi que millor no en parlem que la seguia a ratus!!

kissus que he tornat!!