martes, 9 de diciembre de 2008

Off with their Heads

Escolto les noves cançons dels Kaiser Chief, una per i una i recordo...

Aquella "groupie" del summercase què li feia mal el peu per culpa d'un anglesot que la va xafar tot emocionat pel concert i que el va acabar veient des de la distància, ben acompanyada i apalancada.

Aquella nena amb coletes i tirants blancs i xupa de cuero que portava ben orgullosa la camiseta dels Kaiser per anar a tota mena de concerts de Bcn amb el seu super-xicot-ros-d'ulls-ben-blaus-i-super-entremeliadet-i-liante-perfecte-per-tota-mena-de-concerts.

Aquell super concert al espacio movistar d'on va treure la camiseta roja perfecta per dur tirants blancs on va descubrir que era una "Chieffete" de primera i que aquella mateixa nit, va fer honor a la camiseta, amb la púa de la guitarra del grup inclosa.

Aquell dia que va descobrir que al cotxet blau sonava super bé el nou disc dels KC i que li agradaven més totes les cançons a la ràdio del cotxe que a la seva pròpia casa.

Aquella temporada que només volia sentir "Heat Dies Down".

Aquella recomanació que va fer del grup i que ningú li va fer cas.

Aquell curiós grup que va sentir per primera vegada a la residència i li va picar la curiositat.

Aquell primer dia que va xafar sola Barcelona.

1 comentario:

David dijo...

he d'escoltar-lo encara, a veure que tal, pro les que van avançar al summercase no em van motivar gaire, ja et diré que tal!