domingo, 25 de febrero de 2007

Suspès

El Pd40 em preguntava al post anterior com havia anat el meu concert i el sopar, bueno preguntar-ho ho ha preguntat al xat que al comentari em desitjava que anés bé.
Doncs mira, me l'han suspès! xD
Però estic acostumada perquè sempre em passa als concert del meu estimat Gerard Quintana. Gerard si entrés a aquest bloc que ho sapigues. Sempre em passa algo quan he d'anar als teus concerts, jo t'admiro molt molt i tinc moltes moltes ganes de sentir-te cantar i recitar en directe però cada cop... m'aburreixo més dels impediments que tinc xD que ho veig més impossible vamos i mira que en tinc ganes, creute-ho. Moltes. Però et fas tan car de veure! i jo sempre tinc algun fallo quan fas concerts!
El primer concert que vaig voler anar a veure del meu Gerard va ser un de la plataforma anti-transvasament (recordeu, jo sóc de l'Ebre! xD) que van portar als Sopa de Cabra. Per aquella època jo era un moquet (és a dir, una niñata) i la mama no em deixava sorti gaire així que no em va deixar anar.
Déspres, Sopa és va dissoldre i el Gerard va començar a cantar en solitari. I a mi, aquell disc ja em va enamorar. I vaig tenir la sort de que va venir a Tortosa a presentar-lo, però la mama quan vol és dura i em va castigar perquè em va tocar repetir curs i em va doldre eh? Molt!
Més tard, va fer un disc molt bo molt bo recitant poesia i cantant-la que me'l va regalar un amic meu pel cumple i jo tota contenta! Però per aquella època estava a Tortosa i no va venir més de gira per aquí (cosa que no m'estranya) però jo em vaig comprar un dvd on feia un concert i me'l posava sempre.

Llavors anava mirant quan feia concerts i me'n vaig assaventar del CAS! I jo tota emocionada! PErò no em va agradar el concert que va fer. I ara que tornava a fer el del meu dvd! El que tan m va agradar! Va i el Joel Joan es posa malalt!!! I m'aplacen el concert!!! I jo tota rabiosa! Que espero que tindra temps de posar-se bo pq fins al mes que ve no el tornen a fer. Joel, m'has baixat punts. Només dic això que no et vull fer quedar malament! xD

Pel que queda de cap de setmana que sapigueu que ha estat tot molt molt molt bé i només dir-vos que al Davidet li ha agradat un mun el meu pastís.


8 comentarios:

Anónimo dijo...

Carai, quina mala sort. A veure si el tio s'enrolla i pel proper concert t'envia una invitació de VIP, que te la mereixes.
El pastís té molt bona pinta, suposo que no devia quedar ni l'ombra ;)

Anónimo dijo...

Ohhhhhhhhhhhh, quina putada!!!!!!!, jo tinc una amiga que estava penjadissima de l'Iván Iglesias (un jugador del Barça a l'epoca del DREAM TEAM), quant va ser el seu aniversari, el d'ella, jo l'hi vaig enviar una carta a ell per dir-l'hi sense que ella ho sapigues i el dia dels seu aniversari quant vam anar a veurel's entrenar el tio se l'hi va acostar per felicitar-la, l'hi va fer dos petones i van xerrar molta estona, despres, amb el pas dels anys han mantingut l'amistat...per que no proves d'enviar-l'hi una carta al Gerard explicant-l'hi la mala sort que tens amb els seus concerts??, poder t'en fa un per tu soleta :-)

PD: Cap problema, pots dir.me Matti si vols :-)

Mireia dijo...

Mes Davidet i menys Gerard hombre!, que amb aixòs de que al Davidet li va agradar el teu pastís doncs segur que se'l va menjar tot tot, i segur que el Lacasito del pastís te'l va llepar ben llepat abans de menjar-se'l, petóoooooooo Yrun.

MaRiNa dijo...

avui en dia no et pots fiar de ningu. Ni del Joel Joan. Segur que ho sabia i per això es va posar malalt.

Alepsi dijo...

Nena!!!

Que me n'alegro que hagis tornat!!! Jajajajajajaja! Al Gerard Quintana te'l porto jo a la propera trobada blocaire, ok??? xDDDDD

yrun dijo...

Pd40: ja ho se k tinc mala sort xD
El Gerard se n'ha d'assaventar de tot això, el pròxim dia k el vegi li paso la dire del bloc xD

Matti: Tia! Ets tremenda tu! Kines relacions tens amb els famosos! Me n'has d'explika mes tu! xD

Mireia: el pastís li va agrada molt molt diu k era molt bo i k els lacasitos kedaven molt be al pastis... A hores d'ara ja no en keda però tinc lacasitos de mes per si de cas ;P

MArina: tia no crec k el Joel Joan sigui tan mala persona! SEgu k ell volia fer el concert k sempre diu k su passa molt be cantan

ALepsi: Jo tb me n'alegro d'haver tornat i a veure si compleixes la teva paraula si no no vinde a mes kedades! xD

Anónimo dijo...

Doncs nena, la meva "mama" l'hi va fer un tratje de punt a la primera filla d'en Jose Mari Bakero (jugador del Barça a l'epoca del DREAM TEAM) i servidora l'hi va entregar en mà eh!!!!

Que et penses tu??, jejejejejejejeje

Candela dijo...

Ooooohhhhh!!!! Bé, esperem que hagi propera ocasió!!!

Un petonet! anava perduda d'on trobar-te