martes, 10 de abril de 2007

Nit de bruixes

Diumenge a la nit tots, a la mateixa hora, com totes les nits de festa, al mateix lloc i les mateixes cares, pels mateixos camins, no sabiem que fariem de caça-fantesmes.
Tot just començar la nit fantasmes innecessaris i bavetes (s'entén no? la mascota dels caça-fantasmes xD) se'ns van aparèixer i va ser un avís de tot el que vindria... innocents de nosaltres no ho vam saber pillar que aquella nit teniem una funció per no arribar al límit de l'autisme... i era fer de caça-fantasmes en una nit de bruixes com aquella.
Se'ns van apareixer els innecesaris i només se'ns va acudir perseguir-los per confirmar el principi de la nostra nit de terror, però vam veure que va ser fruit de la imaginació tot allò i que de fantasmes encara no n'hi havien...
Al aparcar el cotxe ens vam trobar un gos desanparat que es volia suïcidar i tirar-se de la teulada, jo el volia ajuda dient-li que la vida no valia la pena i era una merda i... només vaig aconseguir que fes un pas en falç, aixi que vam deixar-lo perquè és matés sol i vam seguir la ronda.
Va ser llavors quan bavetes ens va atacar. Si hagués pogut, ens hagués matat, però només va aconseguir un atac de riure que va durar gran part de la nit... Dsprés bavetes es va convertir en un bavetes satànic irreconeixible que ens va fer cagar de por a tots, aixi que el vam agafar, li vam fer fotos per penjar-ho a algun lloc xungo d'internet i el vam amaga dins d'un cubata...
Tornem al lloc del gos, jo mirava la teulada i de cop... se m'acosta! Ja sabia tirat! I estava totalment intacte i tots amb un yuyu al cos que no ens l'aguantavem.
Quan de sobte ens trobem un home molt sospitós vestit de negre amb somriure malèfic i una motxilla a l'esquena mirant-nos, però vam entrar al cotxe i vam nar a l'altra punta de Tortosa, on allí, just abans d'aparcar el cotxe ens el vam torna a trobar. Com ho hauria fet? És tot un misteri... COm podia haver anat tan ràpid akell home sóspitos?! I encara ens somreia malèficament!

I nosaltres seguiem pensant que era bavetes... O que almenys, bavetes, feia més por xD

Grafitti

8 comentarios:

DaKid_A dijo...

Bah... ni Viernes 13 ni Halloween, tonteries... el Dilluns de Pascua si que va ser una nit de bruixes!

Un rostre envoltat de flames amb uns ulls negres com el carbó... de por! Per no parlar del tio de negre, que semblava la reencarnació de Brandon Lee i el &%$#@ gos del Resident Evil! On s'es vist aixo?! O_o

I aixo que no ens trobavem sota els efectes del alcohol ni de les substàncies psicotròpiques xD

Anónimo dijo...

Les imatges que em vas mostrar èren esfereidores, has pensat de portar aquest cas a quarto milenio? Segur que l´analitzen tia és per plorar sang.

Anónimo dijo...

.....que anaves fumada????, si ho porteu a Cuarto Milenio com diu la Gemminola aviseu-m'he...que tancaré la tele, joder, quin cague!!!!!!

MaRiNa dijo...

no e entes la meitat!

yrun dijo...

Dakid_A: OStres no menrecordava del gos de REsden Evil xDDD

Bavetes feia molta por, si si... Vaig somiar amb el seu rostre, però groc, o sigui, normal xDDD

Gemmi: Si, ho he pensat però no vull cagar de por a tota Espanya xDD

Matti: ni fumada, ni beguda ni dograda.

Marina: dons nose com explikarme millor... xD

Laia dijo...

nena, despres diuen de mi pero els teus somnis deixa'ls anar!
riete tu del freddi kruger!!
el gos suicida fot mes por!!!
quin yuyu!!!!!!

El veí de dalt dijo...

Uix! Quin cangel.lo m'ha agafat! Ui, ui, ui,...

yrun dijo...

Fraggle! K no es un somnis germaneta! Va ser tot veridic! k encara fa mes por! xD

Ja ho se, veí, ja ho se. A mi tb....