miércoles, 13 de junio de 2007

Post-exàmens!


Veieu aquesta preciosa tovallola de ratlletes de mil colors? És la meva última adquisició i la primera de l'estiu! (és que ara espero comprar-me un bikini xD). Per què sempre que tenim exàmens és quan més idees i ganes de fer coses tenim?
Bueno doncs resulta que després d'exàmens ja tinc plans! Dius, normal, tens exàmens i és lu que he dit abans, més coses et venen xD Sí sí! Després d'exàmens celebrarem Sant Joan! Per què si ja haurà passat? Doncs pq jo tb vull celebrar-lo coi! xD I el celebrarem com el vam celebrar a la Mercè! I no us vaig explicar, així que resumeixo:
La meva primera Mercè va ser genial! Tots els amics tancats al pis fent bogeries, anant de concerts, menjant guarro, i cridant i liant-la casi tota una setmana! Ah! I m'oblidava! Bebent tb! xD Encara no m'havia tancat mai a un pis de Bcn en la colla i no sabria com aniria, però ens ho vam passar genial i com ara la colla va millor que mai i sempre anem junts a tot arreu, celebrarem un Sant Joan igual que a la Mercè i farem moltes cafrades n'estic segura! xD

Anirem a la platjeta, tirarem petardets per allà, després farem botellón, anirem a la discoteca i al karaoke, ens passarem pel bingo, menjarem a un japonés, mexicà... Anirem al bar a fer unes tapetes... Els hi ensenyaré el Panxot (que per certm ara fa molt temps que no hi vaig, estrany!)

Vamos cultura guiri a tope! I és que senta tan bé anar a fer el guiri per una ciutat tan gran... I més encara si estas de vacances!

Imagineus allà amb sandàlies, gorro, ulleres de sol, càmera i fent el gilipolles pel mig les rambles amb el convenciment de que ningú et reconeixerà! Buscant els indios de plaça Catalunya tan mítics que dieu que són i també observan els xinos fotografians la Sagrada Família! Ah! I m'oblidava! Contant els Starbucks que cada dia n'hi han més a Bcn, però molts molts no m'hi havia fixat mai! Oh! I lu bons que són els cafes d'allà! Mmmm...
I anat a la Barceloneta als bars de tapes i al Port Vell, i a l'Arc de Triomf amb les botigues frikis, al Raval a menjar kebabs... I perquè no a voltar una miqueta pel barri?

Bueno bueno! Ja tindré temps per pensar en tot! Que demà tinc un exàmen i em posaré a repasar!

Per cert, algú sap on està el Tomàs? El Bar aquell que diuen que és on fan les millors braves? És que també vull fer el guiri per allà!

11 comentarios:

g! dijo...

Sens dubte que tota aquesta orgia de festa que estas comentant medeix una banda sonora. Quina música hi posaries?

M'oblidava, apunta:
BAR TOMAS
Major de Sarriá, 4

Apa, sort amb els exàmens i a fer la gamberra!

Anna dijo...

Demà tens examen i encara no t'has posat a estudiar??, ho veig una mica xungu doncs eh, però et dessitjo moltisima sort!!!!

Anónimo dijo...

Que et vagi molt bé l'examen! Si heu de fer l'indi no feu gaire soroll, que hi ha gent que al dia següent treballa.
Per cert, el 30 et deixa bastant aprop del Bar Tomàs ;)

ddriver dijo...

sant johan es un dia nomes e h?la merce si que son mes pero en un dia...ho haurem de fer arribar a sant pere

gatot dijo...

jo el bar Tomas que coneixia era a Gràcia... a torrent de l'Olla. Segurament no és el de les millors braves, però és una excusa per anar fins a Gràcia... hi havia passat molt bones estones!

petons i llepades juergueres!

David dijo...

Certament no hi t mai al panxot! pq sempre et busco i res de res... i mira que hi vaig jo!

T'anava a dir on estava el bar tomàs pro crec que ja tens prous indicacions... :P

Mikel dijo...

Tot un classic el bar tomas!!! , per cert...aixo que dius de que ara despres de la tovallola t´has de comprar el bikini vol dir que ara vas sense?? ;-PPP

MaRiNa dijo...

jo celebro el sant joan d'industrials, que aquest any cau en 25 de juny

Anna dijo...

Com han anat aquests examens?????

yrun dijo...

G! Moltes gràcies pel bar! Ja faré un post en directe en plena festa ;P

Anna! Si que havia estudiat dona, però feia un descanset!

4000000! Ui! M'he passat en zeros! xD Merci per l'autobus, i un dia k podem fer sarau, no et preocupes que el farem! A més que casa teva queda lluny de la meva, encara pots esta més tranquil xD

Ddriver! A veure... Si és un dia, però per a mi és tot un pont! xD

Ei Gatot! Tb me l'apunto! La qüestió serà fer el guiri! ;P

Azriel, fa molt que no hi vaig, però molt molt... Quan vagi t'aviso! Però em sembla que tira per a llarg, igual que els exàmens... U_U"

Mikel, si... anava sense però amb un bon sustitut com és el pijama xD

Marina, a veure a veure, que podries explicar el plan? :P

Anna! Molt bé! Gràcies per preguntar maca! :**

08181 dijo...

Que cert!
Fa una setmana, en plens examens tenia el cap en continua ebullicio pensant on preferiria ser que no fos la biblioteca, i ara... jeje de cul buscant feina!