martes, 3 de febrero de 2009

Retallets de coses!

I dic retallets per la meva llista taaaaaaaan llarga e interminable coses que sempre sempre em deixo o a mitjes o per fer.

Que si els 43 llibres que tinc per llegir i només en tinc 3 de començats (per què els començo tots alhora?!), que si em vull posar al dia amb les meves classes i m'he de mirar més com fer les activitats, que si que ara que tinc la guitarra no l'he tret de la funda (aix...), que em vull escoltar un parell o tres de disc que tinc baixats per poder fer un super-cd (però res...), que ara m'he comprat un llibre de cuina i no tinc temps per fer el menú de diumenge que vaig idear aquell dia, que no tinc temps d'anar al inem, no, no tinc temps d'ordenar-me els llibres (si només en tingués un parell...). I no tinc temps de mirar-me aquelles dos pelis que m'acabo de baixar, ni les sèries que tinc aquí a sobre la taula per qualsevol moment lliure, ni de cosir-me els botons de la camisa, ni despintar-me les ungles... Res de res!

I llavors és quan arriba la tarda i nose què fer, ni on anar, i sempre em surten imprevistos d'anar a buscar això i allò que necessito ja! I que no sé com m'ho faig per ocupar-me tots els dies en què "no tinc res" però que sempre tinc coses i em deixo aparcats tots aquests retallets que es van amontonant a la meva habitació que ja sembla una lleonera i quan és de nit i em recordo de tot, m'he tornat a enganxar al mal vici d'escriure al bloc!

2 comentarios:

Rosersl dijo...

Jo també llegeixo sempre dos o tres llibres alhora... Ho trobo interessant. I també tinc esta sensació de que no tinc temps, no tinc temps, no tinc temps ni per pensar. Però l'acabes treient d'on pots i quan acaba la setmana, estàs satisfeta. Perquè, si més no, has fet lo que has pogut. Una abraçada! ;-)

Jo Mateixa dijo...

Mal vici????...mal vici???? jo el trobo un vici sa, el que passa es que de vegades poder ens hauriem de controlar, es que som unes vicioses...

:-P

M'agrada veure't per aqui, guapa!!!!!

Petonets!!!!