viernes, 5 de enero de 2007

Amienemigues

Hi han ocasions a la vida en que per algun motiu li pilles tirria algú. Per alguna circumstància, ocasions o moments s'acava la amistat. (Serà que les dones som molt més competitives del que ens pensem?)
Avui, voldria encetar el blog parlant de les amienemigues.

Què són les amienemigues? Simplement amigues que, per històries (perquè són històries) han deixat de ser-ho.

M'analitzo. Penso amb les meves. Casi totes són dones, clar són més males putes xD. I algun noi. Un va ser-ho en Davidet. Pobret. Però a ell el tenia crusat, no era tant. L'esborro.

Penso. Per què són amienemigues? Perquè són amigues "falses" (algunes es saluden per cortesia, algunes fan el fals, algunes simplement suden) i competeixen. Competeixen per tocar-se els ous i fer-se la vida impossible, o, simplement aprofitar-se'n.

Proceso. Competeixo amb les meves amienemigues? De vegades sí, de vegades no. A cops tinc ràbia, a cops les ignoro.

De vegades crec que potser em perdo una gran persona. De vegades. Quan algú que simplement conec de vista és converteix en la nova amienemiga que mai he tingut cap conversa amb ella, però que ja em cau mal, per les referències que deia al principi. Però si és això, mai podrà ser amiga. Repenso. Ho esborro del meu cap. No té sentit això! xD

Algun potser si que ha sigut una pèrdua, però per circumstàncies ha tingut que acabar sent així, ha sigut millor ser així i he guanyat molt més competint que amb l'amistat. Però queden els bons records. Per això, perquè sempre queden. Sospeso. No, no ha sigut cap pèrdua xD

Algun dia us heu reconciliat amb alguna amienemiga? Jo sí, encara que pocs cops. Primer m'ho empasso tot. Ho perdono tot. Però a les hores es torna a refredar tot, i torna l'enemiga on hi havia una "falsa" amistat/reconciliació per un moment.

Potser és que de vegades a les nostres amienemigues els hi pena perdre's una persona com nosaltres a les nostres vides?




9 comentarios:

Laia dijo...

Jo he tingut varies amienemigues!
L'última va resultar que em va fer molt de mal i no se si mai l'acabaré de perdonar pero weno...


jo crec que aquestes amienemigues necessiten alguna incauta (o almenys bones persones com nosaltres) en les seves vides per fotre els nassos enlaire i, quan menys t'ho esperes...


ÑAAAAAAAAAAAAAAAAAAACA!

Si es que no podem ser tan bones janes, yrun, reina!

petons petonets,

Laia / Fraggle

David dijo...

Suposo que amb els tios és diferent, jo només tinc un amienemic i va ser per una moguda bastant lletja... pro si que he visctu a les meves carns la competitivitat femenina entre les meves amigues i les noies "noves", mai ho acabaré d'entendre, jo es que em socialitzo amb tothom!!

Anónimo dijo...

Fraggle! jo no son gens bona amb les meves amienemigues eh? Tu hauries de fer el mateix! xD

Mai les perdonaré! Muajajaja! xDD

I Azriel, veus, jo no tinc akest problema ja k sóc l'única noia de la colla i no crec que en vinguin mes de noves si no es k són amigues meves xDD

Anónimo dijo...

Tu també et passes a blogger? Carai, quin començament d'any...
Això dels amienemics és un rollo, jo prefereixo tallar la relació i cadascú pel seu costat abans de tenir històries rares. Els amics han de ser això, amics, per lo bo i pel dolent. De moment tinc sort :)
Per cert, bon any nou!! :**
(gràcies per no passar-me el meme, ja ho ha fet l'Onix)

Anónimo dijo...

Mira, està malament que ho digui jo, però aquesta capçalera fa molta patxoca!

Nena, ja t'he enllaçat, et tinc fitxada! ;)

Anónimo dijo...

Pd40!!! Tu a lu pràctic eh?? xD
Jo crec k les dones som més complicades per això ja ens ho buskem akestes coses.

Clar! Anna! Ho vaig fer expressamen! Tot en armonia! L'Amelie i les mandarines! ;P

MaRiNa dijo...

ya ho crec q en tinc d'anienemigues. Mai els hi hauria posat aquest nom tan complicat, jo els hi dic "amigues" (fent el gesto axi amb els dits mentre parles)

yrun dijo...

Si, jo de vegades també, però mira m'ha pegat per aixòs xDD

Anónimo dijo...

Uf, no sé si això és ser pràctic, però sí és efectiu. La vida a disfrutar-la, els mals rollos ja venen sols i no cal aguantar situacions que s'ho valen.
De totes formes, estic d'acord que los dones sou molt complicades, però molt ;)